top of page

 SOLAR-CV 250 L  

 *Promo ook geldig op andere configuraties 

      VOORBEELD PRIJS en OPBRENGST BEREKENING

1100 € KORTING

KETELCO auro- COMPACT VSCD

condensatieketel met ingebouwde zonneboiler:

*Deze Promo is berekend op het 20 KW model

 

Bespaar tot 35% op uw alg. verwarming en 60% op uw sanitaire verwarming dankzij deze super strakke zonneboiler-condensatieketel-combinatie met een rendement 108% met HR TOP-label, een Groot modulatiebereik 20-100% dankzij modulerende premix brander, een modulerende brander en primaire warmtewisselaar uit roestvrijstaal, drukloze zonneboiler van 190 l en modulerende hoog rendementspomp

Werking:

De warmwaterzonneboiler van 190 liter zorgt voor de warm water productie volgens de drukloze zonne-energie technologie.In de zonneboiler is een spiraal ingebouwd die in verbinding staat met de zonnecollectoren, bij onvoldoende zon wordt er verder bijverwarmd via een sanitaire warmtewisselaar in de condensatieketel.

Premies zonneboiler:

Voor het plaatsen van een zonneboiler zijn er versch. premies en subsidies vanuit de overheid, gemeente, provincie, netbeheerder, …

Sinds januari 2017 bedraagt de premie uitgegeven door de netbeheerders 550 euro per m2 met een maximum van 2.750 euro per installatie en gelimiteerd op 40% van de totaal factuursom.

 

 

Een gedetailleerd overzicht van alle subsidies vindt u op volgende websites:

 

KETELCO zorgt ervoor dat uw zonneboiler perfect aan alle vereiste regels voldoet, en vragen uw premies aan. Meer info over premies:

KETELCO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen in de premies.

  SPECIALE COMBI-ZB PROMO  

 *Tijdelijke Promo: zolang de voorraad strekt 
combi zonneboilr promo
bottom of page