top of page

  SPECIALE ZONNEBOILER PROMO  

Premies zonneboiler:

Voor het plaatsen van een zonneboiler zijn er versch. premies en subsidies vanuit de overheid, gemeente, provincie, netbeheerder, …

Sinds januari 2017 bedraagt de premie uitgegeven door de netbeheerders 550 euro per m2 met een maximum van 2.750 euro per installatie en gelimiteerd op 40% van de totaal factuursom.

Een gedetailleerd overzicht van alle subsidies vindt u op volgende websites:

KETELCO zorgt ervoor dat uw zonneboiler perfect aan alle vereiste regels voldoet,en vraagt voor u de EANDIS premie aan of bezorgt u alle online documenten.

 

Meer info over premies:

 

KETELCO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen in de premies.

KETELCO:
Vaillant Zonneboilers auroSTEP plus
*Promo is berekend op het 150 L mode
Bespaar tot 60 % op de verwarming van uw warm water dankzij de Vaillant zonneboiler auroSTEP plus. Ontdek deze zonneboiler en geniet van talloze voordelen! De nieuwe zonneboilers van Vaillant bewaren het warm water langer dankzij de nieuwe hoogtechnologische isolatie met pur van 50 of 70 mm dik. De temperatuur van het water kan oplopen tot 85 °C, wat een bijkomende zonneboilerwinst van 13% kan opleveren boven op de gem. besparing auroSTEP bestaat uit een volledig zonneboiler-pakket met 1, 2 of 3 thermische panelen, een zonneboiler van 150, 250 of 350 liter en bijbehorende zaken zoals de regeling, circulatiepomp en montageaccessoires.
Werking Zonneboiler

Een zonneboiler verwarmd water door zonlicht. De zonnecollectoren vangen het invallende zonlicht op waarna,via een koelvloeistof,deze getransporteert wordt naar het vat welke het water verwarmd d.m.v. warmteoverdracht. 

500 € KORTING

      VOORBEELD PRIJS en OPBRENGST BEREKENING

 *Promo ook geldig op andere configuraties 

 ZONNEBOILER 250 L  

 *Tijdelijke Promo: zolang de voorraad strekt 
zonnboiler promo
bottom of page