top of page

Over Ons                                                               Over Vaillant

Over ons

KETELCO is ontstaan door een team dat reeds meer dan tien jaar pro-actief is in de groene energie-sector met de nadruk op condensatieketels, zonneboilers, warmtepompen, en alg. loodgieterij. KETELCO zijn voornaamste doelstelling is het leveren van kwaliteit en duurzaamheid aan de scherpst mogelijke prijzen.KETELCO houd zich continu up to date met de nieuwste technologïën.

 

KETELCO heeft als voornaamste partner/leverancier Vaillant gekozen omwille van hun ontzettend sterke prijs/kwaliteits-prestige, Vaillant bestaat reeds sinds het jaar 1874, toen het bedrijf door Johann Vaillant werd opgericht in het Duitse stadje Remscheid. Sindsdien is Vaillant altijd marktleider geweest op het gebied van verwarmingstechnologie.  

 

Onze voornaamste focus ligt bij de condensatieketels, zonneboilers en warmtepompen, maar ook voor algemene loodgieterij en het plaatsen van radiatoren en/of vloerverwarming kan u ook bij KETELCO terecht.

Wij handelen met mensen zoals wij graag hebben dat mensen met ons handelen; de dienst na-verkoop wordt dan ook heel streng opgevolgd bij KETELCO.

 

Voor algemene vragen kan u mailen naar info@ketelco.be, voor specifiek technische vragen naar tech@ketelco.be en voor facturatie of premie-aanvragen klantenservice@ketelco.be (wij antwoorden altijd binnen de 48u), 

 

Voor noodgevallen 7op7 'tel. N° op aanvraag' voor bestaande klanten

Zonneboilers

Condensatieketels

Warmtepompen                  Hybride-systemen

bottom of page