top of page

      VOORBEELD PRIJS en OPBRENGST BEREKENING

800 € KORTING

KETELCO:
Vaillant HYBRIDE-Zonneboiler
Bespaar tot 90 % op de verwarming van uw warm water dankzij de speciale Hybride-zonneboiler auroSTEP plus.De combinatie van deze twee hoogwaardige toestellen (de auroSTEP zonnecollector en de aroSTOR VWL Warmtepompboiler) met; hoge COP van 3,04 of 3,14 in A7/W55 volgens de EN 16147 Hoge kwaliteit en zeer goede thermische isolatie (0,7 kWh/24h). De collectoren hebben een opp.van 2,51 m², bestaan uit koperen leidingen die met de laser werden gelast op aluminium absorptievlak met hoge selectieve coating.
Werking:

De zonnecollectoren verwarmen het water door het zonlicht.; deze vangen het invallende zonlicht op waarna, via een koelvloeistof, deze ge-transporteert wordt naar het vat waar het water verwarmd d.m.v. warmteoverdracht. In tweede instantie zal de warmtepomp het water verder bij-verwarmen indien nodig, in extreme omstandigheden, zorgt de elektrische weerstand voor een back-up. 

Premies zonneboiler:

Voor het plaatsen van een zonneboiler zijn er versch. premies en subsidies vanuit de overheid, gemeente, provincie, netbeheerder, …

Sinds januari 2017 bedraagt de premie uitgegeven door de netbeheerders 550 euro per m2 met een maximum van 2.750 euro per installatie en gelimiteerd op 40% van de totaal factuursom.

Een gedetailleerd overzicht van alle subsidies vindt u op volgende websites:

 

KETELCO zorgt ervoor dat uw zonneboiler perfect aan alle vereiste regels voldoet,en vraagt voor u de EANDIS premie aan of bezorgt u alle online documenten.

Meer info over premies:

 

KETELCO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen in de premies.

  SPECIALE HYBRIDE-ZB PROMO  

 HYBRIDE-ZONNEBOILER 300 L  

 *Promo ook geldig op andere configuraties 
 *Tijdelijke Promo: zolang de voorraad strekt 
hybridezonneoiler promo
bottom of page