top of page
KETELCO Vaillant geoTHERM hybride VWL S 35:

Bespaar bij KETELCO met de VAILLANT Lucht/water-warmtepomp van 3 KW met ingebouwde actieve koeling een extra 25 % meer energie in vergelijking met de installatie van alleen de condensatieketel.

De intelligente regeling kiest steeds (in functie van de energieprijzen) de meest efficiënte energiebron.

Werking geoTHERM Hybride:

Deze VAILLANT warmtepomp haalt z’n energie uit de lucht met behulp van een interne (in de stookruimte) wandhangende luchteenheid die met luchtkanalen met de buitenmuur of het dak verbonden zijn. Ze wordt steeds in combinatie met een condensatiegaswandketel geplaatst, zoals de ecoTEC plus. Dit systeem heeft als voordeel dat er geen boringen of grondwerken noodzakelijk zijn.

 HYBRIDE CONDENSATIEKETEL  

      VOORBEELD PRIJS en OPBRENGST BEREKENING

1100 € KORTING

Premies zonneboiler:

Voor het plaatsen van een zonneboiler zijn er versch. premies en subsidies vanuit de overheid, gemeente, provincie, netbeheerder, …

Sinds januari 2017 bedraagt de premie uitgegeven door de netbeheerders 550 euro per m2 met een maximum van 2.750 euro per installatie en gelimiteerd op 40% van de totaal factuursom.

Een gedetailleerd overzicht van alle subsidies vindt u op volgende websites:

 

KETELCO zorgt ervoor dat uw zonneboiler perfect aan alle vereiste regels voldoet,en vraagt voor u de EANDIS premie aan of bezorgt u alle online documenten.

 

Meer info over premies:

KETELCO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen in de premies.

  SPECIALE HYBRIDE-CV PROMO  

 *Tijdelijke Promo: zolang de voorraad strekt 
 *Promo ook geldig op andere configuraties 
hybridecondensatieketel promo
bottom of page